AKTUELNO

Iznenadila ga Dorotea?

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom noći ukućani su videli i snimak u kom su Dorotea Jovanović i Branislav Radonić Brendon komentarisali Lazara Jeremića. Tom prilikom oni su rekli kako je Lazar jedan običan gmizavac, da glumi budalu i imitira jednog ukućanina iz prve sezone "Zadruge". Oni su komentarisali tada i kako Lazar nosi svoj donji veš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću ovo kasnije da rešim sa Brendonom ovo. Znao je da dolazi četvrtak i da treba da ogovara, ovo je bilo juče. A što se Dorotee tiče, stvarno me je... Ne mogu da kažem da me je iznenadila, ali... Znam da nije zlonamerna - rekao je Lazar.

Foto: TV Pink Printscreen

Došlo je lepo vreme i dopada mi se da ćaskam sa ljudima. Drago mi je što sam naterao Doroteu da kaže ono što misli - govorio je Brendon nakon snimka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ovo Lazaru govorim u lice. Ne smetaju mi neke stvari kao što su gaće, ali ću komentarisati stvari koje su mi zanimljive. Meni je Lazar zanimljiv - govorila je Dorotea.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Branislav Radonić Brendon

#Dorotea Jovanović

#Lazar Jeremić Jera

'